A kávé tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.

Én mindig csak reggel ébredés után iszom meg a kávémat. Figyelek arra, hogy előtte egy jó nagy pohár vizet megigyak, mert egészségtelen üres gyomorral kávézni.

Szóval, elkészítettem ahogy szoktam, a HempWorx kávé újdonság a számomra. Tehát egy zacskó kávé a csészébe, felöntöttem forró vízzel ami kb 1dl. Egy db kockacukrot tettem bele (én a barna cukrot favorizálom). Mikor feloldódott a cukor kb fél deci tejet öntöttem még hozzá.

Kész a kávém.☕️☕️☕️

Ízre inkább a presszó kávéhoz hasonlítanám, elsőre is finom. Miután elfogyasztottam, körülbelül húsz perc után éreztem, hogy felpörget, a csipáim kinyílnak.

Én a megszokott kávém után, ami egy szimpla adagnak felel meg még kb.2 órát ébredezek, álmos és fáradt maradtam. Ezzel szemben a HempWorx kávé után már 20 perccel teljesen “felébredtem”, friss voltam.Ez a frissesség egész napomra kihatott, mivel nem lassan indult a napom és napközben sem éreztem fáradságot.

Ez az egy csomag kávé véleményem szerint egy dupla kávénak felel meg. Így tehát aki a a szimplához szokott, neki azt javaslom, hogy egy fél csomagot öntsön a forró vízhez alkalmanként. A hatása így is elégséges.

Konklúzió: Nekem ízlik a kávé és örülök, hogy rátaláltam. 💚💚💚Tiszta szívvel javaslom mindenkinek aki szokott kávézni.

szerző: Sansz