Tiéd a választás

Legyél a saját főnököd, vagy fogyaszd, használd a termékeket az egészségedre.

A MyDaily Choice 2014 óta elérhetőek a világ számos országában. Hazánkban néhány hónappal ezelőtt kerültek forgalmazásra. Számos fogyasztó megelégedéssel fogyasztja és használja.

Nyugodtan kipróbálhatod, akár el is fogyaszthatod és ha úgy érzed, hogy nem vált be, vissza is küldheted. A termékekre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

A képhez tartozó alt jellemző üres; sandor.jpg a fájlnévLovas Sándor
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
Vass Attila Márk
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
A képhez tartozó alt jellemző üres; mark.jpg a fájlnév
A képhez tartozó alt jellemző üres; ildiko.jpg a fájlnévTigyi Ildikó
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
Vassné Lovas Éva
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
(előregisztráció után még ne rendelj,
amíg nem lépünk kapcsolatba veled!)

Kicsit részletesebben:

Előregisztráció után kétféleképpen lehet véglegesíteni a regisztrációt. (itt már mi kalauzolunk téged)

Az egyik, amikor fogyasztóként, vagyis felhasználóként kívánsz rendelni a magas minőségű termékek közül. Ilyenkor sajnos az árak magasabbak, de megértjük aki nem kíván belefogni az ajánlásba, további fogyasztók, partnerek keresésébe.

A másik pedig, amikor partnerként véglegesítjük a regisztrációt. A partnerek foglalkozni kívánnak hálózatépítéssel és határozott céljuk, hogy ebből idővel keressenek is, valamint további juttatásokhoz, bónuszokhoz hozzáférjenek. Ilyenkor sokkal alacsonyabb áron tudsz vásárolni, valamint bónuszokat gyűjtesz, hogy előbb-utóbb szintet léphess a partnerek között. A mi csapatunk mindenben támogat téged. Először vásárlási tanácsokat adunk, hogy mit érdemes választani. Video konferenciát szervezünk hogy fejlesszük a tudásod, tapasztalatokat osszunk meg veled. Bekerült a zártkörű Facebook csoportunkba, ahol csak a tagjaink vannak jelen és számos teszt eredménnyel és információval ismerkedhetsz meg. Soha nem hagyunk magadra, mi is toborzunk további partnereket, akiket a ranglétrán alád helyezünk el. Számunkra is fontos hogy eredményeket érj el, ahogy neked is fontos lesz majd, hogy az általad beszervezett emberek sikereket érjenek el.

Hogy konkrétan mire számíthatsz? Csinálj egy előregisztrációt (így megkapjuk az elérhetőségedet) és élő szóban elmondjuk. 🙂