Kapcsolat

a magyarországi MDC termékek forgalmazásáért

A CanaBio munkatársai segítik a magyarországi terjesztését a MyDaily Choice amerikai cég termékeinek.

Aktivitásunk népszerűsíteni kívánja az egészségre hasznos hatással bíró készítmények, tápanyag-kiegészítők fogyasztását és forgalmazását.

A termékek 60 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkeznek, így kötelezettség és veszteség nélkül kipróbálhatod bármelyiket.

képviselőink:

A képhez tartozó alt jellemző üres; sandor.jpg a fájlnévLovas Sándor
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
Vass Attila Márk
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
A képhez tartozó alt jellemző üres; mark.jpg a fájlnév
A képhez tartozó alt jellemző üres; ildiko.jpg a fájlnévTigyi Ildikó
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
Vassné Lovas Éva
csapata által vásárolok:
Előregisztráció ide kattintva
(előregisztráció után még ne rendelj,
amíg nem lépünk kapcsolatba veled!)

    Kicsit részletesebben:

    Előregisztráció után kétféleképpen lehet véglegesíteni a regisztrációt. (itt már mi kalauzolunk téged)

    Az egyik, amikor fogyasztóként, vagyis felhasználóként kívánsz rendelni a magas minőségű termékek közül. Ilyenkor sajnos az árak magasabbak, de megértjük aki nem kíván belefogni az ajánlásba, további fogyasztók, partnerek keresésébe.

    A másik pedig, amikor partnerként véglegesítjük a regisztrációt. A partnerek foglalkozni kívánnak hálózatépítéssel és határozott céljuk, hogy ebből idővel keressenek is, valamint további juttatásokhoz, bónuszokhoz hozzáférjenek. Ilyenkor sokkal alacsonyabb áron tudsz vásárolni, valamint bónuszokat gyűjtesz, hogy előbb-utóbb szintet léphess a partnerek között. A mi csapatunk mindenben támogat téged. Először vásárlási tanácsokat adunk, hogy mit érdemes választani. Video konferenciát szervezünk hogy fejlesszük a tudásod, tapasztalatokat osszunk meg veled. Bekerült a zártkörű Facebook csoportunkba, ahol csak a tagjaink vannak jelen és számos teszt eredménnyel és információval ismerkedhetsz meg. Soha nem hagyunk magadra, mi is toborzunk további partnereket, akiket a ranglétrán alád helyezünk el. Számunkra is fontos hogy eredményeket érj el, ahogy neked is fontos lesz majd, hogy az általad beszervezett emberek sikereket érjenek el.

    Hogy konkrétan mire számíthatsz? Csinálj egy előregisztrációt (így megkapjuk az elérhetőségedet) és élő szóban elmondjuk. 🙂