Mantra illóolajok

A bőség minden üvegben. A Mantra illóolajok segítenek bejutni a természetes és a belső boldogságba. Hat lélekdúsító illatot tartalmaz egy esszenciális olaj, amely egész nap viseli.
60 napos pénzvisszafizetési garancia

kattints ide: Fogyasztói áron vásárolok

vagy lehetőséged van hálózatot építeni, így:

kattints ide: Nagyker áron érdekel

Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

igazítsa a csakrákat. elevenítse érzékeit.

A tested rendelkezik egy kimondhatatlan bölcsességgel, amelyet gyakran elhanyagolnak. Ezek az energiaforrások – más néven csakráik – kölcsönöznek energiát mindennapi tevékenységeiknek, szabályozzák a test folyamatait, és a nap folyamán irányítják a jólét állapotát.

Készítettünk Mantra illóolajokat, hogy segítsen bejutni az energia ezen legbelső pontjaiba. Tapasztalja meg saját terápiás tulajdonságait, fedezze fel mélyebb szintjeit minden üveg Mantra illóolajjal.

A csakrák kiegyensúlyozására kapcsolat között elme, a test és a lélek
Az illóolajok illatos és aromás olajok, amelyeket a növények természetesen előállítanak, és amikor testükkel kölcsönhatásba lépnek, szenzációs előnyöket és béke érzéseket nyújthatnak. Minden Mantra doboz hat szabadalmaztatott harmóniakeverékkel rendelkezik, amelyek hagyományokkal és jelentőséggel bírnak.

Breathe

Nyissa meg a folyosókat, vonzza be az életet és keresse meg a ritmust a Breathe segítségével. Származtatva: Ravintsara, Frankincense, Niaouli, Eucalyptus Radiata és Tea Tea. Helyileg vagy a diffúzorban használja.

Próbáld ki ezt a mantrát a Lélegzés segítségével: „Belélegzzen szerelem + fény, lélegezz be mindent, ami nem szolgál nekem.”

Energia

Hozzon létre egy kölcsönös áramlási, csere- és inspirációs környezetet az Energy segítségével.

Származtatva: MCT olaj, luc, fenyő, borsmenta és atlasz cédrus.Ha fáradtnak érzi magát, akkor alkalmazzon helyileg a vese környékén.Próbáld ki ezt a mantrát az Energiával: „Nyitva vagyok az erőm teljességében”.

Relax

Lazítson, tömörítse és fogadja el az élet sokaságát a Relax segítségével. Grépfrútból, rozmaringból, muskátlikból, levendulából és fürtökből származik. Aromaterápiás használatra.

Próbáld ki ezt a mantrát a Relax segítségével: „A béke minden pillanatban választás.”

Restore

Erősítse meg érzéseit és érzékenységét a Visszaállítás segítségével. Kendermagolajból, levendulaból, teafából, frankincenseből és Helichrysumból származik. Csak helyi alkalmazásra.

Próbáld ki ezt a mantrát a Restore-tal: „Minden, amire szükségem, már bennem van.”

Focus

Keresse meg az irányítást a Focus segítségével a jelen pillanatban való élethez. Származtatva: Vetiver, Levendula és Atlas Cedar. Aromaterápiás használatra.

Próbáld ki ezt a mantrát a Focus segítségével: „Én vagyok az ég. Minden más csak időjárás. ”

Sleep

Feküdjön le és engedje el napját a Sleep nyugtató aromájával. Származtatva: Bergamot, Lavandin Super, Clary Sage, római kamilla és Valerian Root. Kizárólag aromás felhasználásra.

Próbáld ki ezt a mantrát alvással: „Felszabadítom ezt a napot.”